Workshop MVO

Het begrip ‘Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen’: we worden er bijna mee doodgegooid. Duurzaamheid, maatschappelijke betrokkenheid, circulaire economie, cradle to cradle (C2C), ISO 26000 en ga zo maar door…..allemaal termen die we regelmatig in de media tegenkomen. Maar wat is de samenhang tussen al deze termen, wat betekenen ze eigenlijk en waar liggen de accenten? En nog belangrijker: wat kan ik er als MKB’er, maatschappelijke organisatie, ZZP’er en particulier concreet mee? Vooral op deze laatste vraag focust deze workshop zich.

Op een interactieve manier wordt met elkaar antwoord gegeven op wat zijn de redenen om aan MVO te doen? Wat levert het me op? Wat kost het? Wat doe ik misschien al (bewust of onbewust)? Waar liggen mijn kansen en bedreigingen? en Hoe ontwikkel ik een MVO-actieplan?

Na deze workshop ziet u de bomen door het MVO-bos en heeft u aanknopingspunten om zelf concreet met MVO aan de slag te gaan. Voor uw bedrijf, uzelf en in ieder geval mens en milieu. 


Voor wie?

Ondernemers (MKB, maatschappelijke organisaties en ZZP) die vanuit hun persoonlijke overtuiging of vanuit de kansen die MVO voor hun onderneming kan bieden, interesse hebben in hoe ze MVO kunnen toepassen in hun bedrijf. Particulieren die kennis willen opdoen over MVO en hier zelf mee aan de slag willen.


Trainers

Bert Lagerweij en Koen Vrielink hebben zich de afgelopen jaren verdiept in Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen en de opgedane kennis en ervaring gebundeld in deze zeer interactieve workshop.


Interesse?

Neem contact met ons op of volg de informatie over data en locatie via Twitter enLinkedIn.